Az 5. Orbán kormány fő irányvonala – a népritkítás fokozása

(Feltéve: 2022. 05. 16.)

Megalakult az 5. Orbán kormány, és a minisztériumok felsorolásából hiányzik az Emberi Erőforrás Minisztériuma (EEMI). Az egészségügyet és az oktatást odaadták Pintér Sándornak, akit az olajszőkítés vidéki maffiózói – akiktől aktatáskában hordta a pénzt – egyszerűen csak Sanyi bácsiként emlegettek vallomásaikban.

 

Ahhoz, hogy megértsük Sanyi bácsi szerepét, ismernünk kell Orbán Viktor hatalmi hátterét. Annak ellenére, hogy országunk nagysága és gazdasági ereje Európából alig látható, Orbán az Unió egyik legerősebb embere idestova már 12 éve. – Hogyan lehetséges ez? – Úgy, hogy Orbán mögött Izrael politikai ereje áll. Orbán Viktor helyes titulusa így hangzik: Izrael magyarországi helytartója – és ebben nincs semmi túlzás. Orbán azt teszi, amit a gazdája mond neki, mert ha nem, jön a vörösiszap. Ennek részleteit és bizonyítékait a Politika rovat írásaiban részletesen kifejtem, amelyekből megtudhatjuk, hogy Izrael a zsákmányon hogyan osztozik Oroszországgal, Kínával és Törökországgal. Három EU-n kívüli ország, akinek ezáltal az EU-ban lesz képviselete, és megvétóz mindent, ami ártana az országoknak, de ha kérik, gigaáron atomerőművet, belgrádi vasútvonalat építtet , vagy éppen egyetemet alapít az adófizetők pénzéből, és nincs apelláta.

 

Sanyi bácsi úgy került a képbe, hogy Putyin ragaszkodik hozzá, tudniillik nem bízik a Liberális Internacionálé alelnökéből hirtelen keresztény konzervatívvá vedlett Orbánban. Az őskommunista Sándorunk viszont Putyinnak már megbízható, ő tart rendet az oroszok által megszállt alvilágban, szóval, ameddig Putyin él, addig Sanyi bá’ lesz Orbán elválaszthatatlan belügyminisztere.

 

És most Sanyi bá’ megkapja az emberek testi, lelki, szellemi állapota fölötti gondoskodás feladatait is. Ez baj, mert azt jelenti, hogy gyorsítani kell a fizikai elhullásunkat, és a szellemi romlásunkat. Borítékolhatjuk, hogy Sanyi bácsi ebben sem fog téveszteni. Jaj nekünk, szegény magyarok ….