A mesterterv folytatódik – országunkban hamarosan kormányváltás lesz

 (Feltéve: 2022. 08. 29.)

 

Röviden emlékeztetem az olvasót a korábbi írásaimra, amelyekből félreérthetetlenül kiderül, hogy az Orbán-Gyurcsány párost Izrael mozgatja. Orbán a keresztény-nemzeti jó fiú, Gyurcsány pedig a kozmopolita-szoclib, kevésbé jó fiú. Általuk készítik elő a terepet az új Izraelnek, ahol már nincsenek a kősivatag hazájukért meghalni is képes harcos palesztinok, ráadásul édesvíz és termőföld van bőven, és mindez egy úgymond nem erre a világra való, „birka nép” kezében van, akiket a beépített embereik már évtizedek óta „kezelnek”, vagyis gondoskodnak a testi-lelki-szellemi leépítésükről. Álljon itt egy tudós véleménye az Orbán kormány munkájáról: „Inotai András, az MTA Világgazdasági kutatóintézetének egykori vezetője úgy véli: az egészségügyet, az oktatást, a kutatás-fejlesztést és az innovációt is tudatosan rombolja le a kormány. (…) Olyan mértékű szellemi népirtás folyt az elmúlt években, és még nagyobb intenzitással folyik ma Magyarországon, amivel – ha lenne ilyenre felhatalmazása – a fizikai népirtás bűntényéhez hasonlóan a hágai bíróságnak kellene foglalkoznia jelentette ki. ” Ne legyen kétségünk afelől, hogy pl. a szégyenletes pedagógusbér, és az óriási pedagógushiány nem a véletlen műve.

 

Amint a fent említett írásokban részleteztem, a tavaszi választás nem a terveknek megfelelően alakult, nem a Dobrev-Gyurcsány tandem nyerte meg, mert Márki-Zay bekavart a választások jól lezsírozott menetébe. A mesterterv szerint pedig 2022-től minden bizonnyal a durva megszorításoknak kellene jönnie, és ez nem Orbán, hanem Gyurcsány szerepe. Viszont Dobrev Klára alulmaradt az előválasztáson Karácsonnyal szemben, aki meg átadta az elsőbbséget Márki-Zaynak. A két nem vérprofi – tehát nem gátlástalanul hazudozó – politikus belekavart a mestertervbe, ezért Orbán kénytelen volt újra megnyerni a választást. Viszont a tervnek haladnia kell tovább, ezért most Orbán át fogja adni a hatalmat Gyurcsánynak. (A rezsicsökkentés módosítás bejelentésének másnapján Gyurcsány már be is jelentkezett a honlapján azzal, Orbánnak mennie kell, …. készülünk!)

 

Elmondom mi várható:

Orbán mostantól kezdve elkezd rosszabbnál-rosszabb intézkedéseket hozni, illetve jó intézkedéseket elmulasztani. Ennek része volt már a rezsicsökkentés részleges visszavonása, amely sokakat rosszul érint, bár a távhő, a víz és az üzemanyag ársapka még hátravan. Ezeket valószínűleg meghagyják gyújtózsinórnak, amelyet közvetlenül a mesterségesen kialakított nagy káosz, pl. az államcsőd előtt fognak bejelenteni. Ennek egyik oka lehet az uniós összegek lehívásának szándékos elbénázása, amiért természetesen az uniót és Sorost teszik felelőssé. A választóknak óvodások nemváltoztató műtétjéről, és idősödő urak női ruhában történő iskolalátogatásáról hadoválnak, de az Unió valójában az előkészítés nélküli, ad hoc törvényhozás (lásd a rezsicsökkentés és a KATA évközi módosítása), és a rendszerszintű korrupció megszüntetését kéri.

 

Mikor az írásban itt jártam, akkor jelentették be, hogy az állam 350 milliárd forintért megveszi a Vodafone 49%-át, 51%-át pedig a 4IG Nyrt. veszi meg, akinek az a Jászai Gellért a főrészvényes vezetője, aki a Mészáros birodalmat (OPUS Global Nyrt.) irányította és felfuttatta. Onnan igazolt át 2018-ban az informatikai területre, hogy most ott gyűjtse be a vagyont az izraeli befektetőknek. Úgy tűnik, ő az izraeli befektetők legtehetségesebb strómanja. Beszédes, hogy az államé a kisebbik rész, a meghatározó részvényes a 4ig lesz, nem pedig a Magyar Állam.

 

Tehát a terv szerint Orbán „elbénázza” az uniós összegek lehívását, minek következtében államcsőd, infláció, nélkülözés, elégedetlenség áll elő. Orbán, a derék keresztény-nemzeti politikus széttárja a karját, hogy ő mindent megtett, de nem bír a nemzetközi nyomással, ezért fájó szívvel ugyan, de lemond, és jön majd a rendkívüli választás, ami Gyurcsányt hatalomra segíti. Innentől a terv folytatódhat az eredeti elképzelések szerint. Persze lehet, hogy másként fogja Orbán átadni a kormányzást Gyurcsánynak, de hogy ő hamarosan lemond, az biztosra vehető.

 

Opció lehet még a háttérben erőlködő Lázár János is,  mint új miniszterelnök, – bár neki kisebb az esélye –, aki legalább olyan véreskezű lehet, mint Gyurcsány, és az ő beiktatásához nem lenne szükség választásokra. Ehhez viszont a Fidesz „keresztény-nemzeti” képviselőit rendesen meg kell dolgozni, hiszen ők sem vérprofi politikusok, egy részük valószínűleg vonakodna megszavazni a tervezett népnyúzó törvényeket.

 

Nem tudom pontosan, mennyire kell felforgatni, és milyen mélyre kell zülleszteni az országot, de az biztos, hogy rettenetes idők jönnek. Nem évek múlva, hanem fél éven belül! Az infláció felpörög, a megfizethetetlen energiaárak miatt kisvállalkozások tízezrei mennek tönkre, ami százezres nagyságrendű munkanélküliséget jelent. Szegények leszünk, mint a templom egere, éhezni, fázni fogunk, és ki tudja még mi „jót” tartogat számunkra a mesterterv.

 

Viszont amikor elérjük a mélypontot, vagyis az országrontás kitűzött célját, akkor Orbán visszatér. Addigra a fizetett ideológusok rájönnek, hogy a demokrácia – vagyis a néphatalom – valójában nem a legjobb társadalmi forma, hiszen azt játjuk,  hogy minden magasan fejlett rendszer központilag vezérelt, illő tehát, hogy a fejlett társadalmainkat is ennek megfelelően alakítsuk át. Tehát amikor Orbán újra színre lép, koronát fog kérni magának, pontosabban az alattvalói a trónra emelését fogják követelni, mert a Gyurcsány-rendszer már elviselhetetlen lesz. Orbán pedig kegyesen el fogja fogadni a koronát, és mint a jóságos megmentő fog visszatérni.  – Most minden bizonnyal az hiszik, hogy viccelek, pedig nem. Napnál világosabb, hogy az intézkedéseivel ezt készíti elő:

 

·       Az első Orbán kormány idején a magyar Szent Koronát a többi koronázási jelvénnyel együtt a Nemzeti Múzeumból ceremoniális körülmények között átviszik az Országgyűlés épületébe, a Parlamentbe.

·       A következő megnyert választás után módosítják az ország hivatalos megnevezését: A Magyar Köztársaságból kiveszik a köztársaságot, – ami jelzi az államformát –, és az ország új neve Magyarország lesz.

·       Az ezt követő kormányzási ciklusokban kiépítenek egy brutálisan központi irányítási rendszert; az önkormányzati hatásköröket leépítik, a kormány „kormányablak” formájában kiköltözik a településekre úgy, hogy lassan már buszbérletért is a kormányablakba kell mennünk.

·       Most pedig, amikor energiaválság, gazdasági összeomlás, valamint a 3. világháború kitörésének veszélye fenyeget, nincs jobb dolga, minthogy alkotmányt módosítson azért, hogy a megyék vármegyék, a kormánymegbízottak pedig főispánok legyenek. Tudni kell, hogy miként a kormánymegbízottak a kormány, úgy a főispánok a király közvetlen megbízottjai voltak.

 

A királysághoz valószínűleg még évek kellenek, viszont a sötét időszak már a küszöbön áll. Jó, ha tisztában vagyunk a ránk váró nehézségekkel, még akkor is, ha változtatni nem tudunk rajta. Elviselni így talán könnyebb lesz. Ne legyünk naivak, ne gondoljuk, hogy bármilyen demokratikus vagy akár erőszakos eszközzel meg tudjuk akadályozni a mesterterv folytatását. Az erőszakos ellenállás csak az ő malmukra hajtaná a vizet. Nincs esélyünk ellenük, tudniillik ahhoz az erőhöz képest, amely e mögött a terv mögött áll, mi elhanyagolhatóan gyengék vagyunk. Annak örülnének a legjobban, ha elővehetnék a fegyvereiket, hisz azokkal másodpercek alatt megszabadulhatnának a lázongó őslakosoktól.

 

És akkor mégis, mit tegyünk? – Egyrészt azt, hogy megértéssel, szeretettel legyünk egymás iránt. Ne hagyjuk kijátszani magunkat egymás ellen úgy, mint eddig: jobb, meg baloldal, keresztény meg szoclib. stb. A másik becsapott embert lássuk embertársainkban, és amennyire tudjuk, segítsük egymást. – Másrészt pedig azt, hogy foglalkozzunk a lelkünkkel! Egy percig se gondoljuk, hogy egy olyan fontos dolog, mint amilyen az ÉN-ünk, vagyis a saját létezésünk, az öntudatunk, az élettelen anyag véletlenszerű műve lehet. Ez egy szégyenletes „tudós mese”, pontosabban hazugság! Akit érdekel a téma, bőven tájékozódhat erről a honlapom Tudomány rovatában, illetve a YouTube-os előadásaimban. Aki pedig „pusztán” csak az életünk értelmét szeretné megismerni, olvassa el a Vallás rovatban az Igazság evangéliuma c. írásomat.

 

Amikor az anyagi javainkban korlátoznak, építsük a lelki, szellemi javainkat. Azokat nem tudják elvenni, és abban is biztosak lehetünk, hogy amilyen gyorsan jött ez a nyomor, olyan gyorsan el is fog múlni. Hogy miért és miként, azt majd egy későbbi írásban részletezem.  

 

Gyirán István

www.orokelet.van.hu